Zonnescherm op basis van weer

Mijn trigg werkt niet meer
Ik had ingesteld bij zonnig weer dat dan om 10uur het zonnescherm (kaku asun650) omlaag gestuurd zou worden en een melding op me telefoon moet weergeven zonnescherm omlaag. Dit heeft een tijd goed gewerkt maar is er spontaan mee opgehouden. Krijg geen meldingen meer en hij gaat ook niet omlaag.

Bouw dezelfde trigg eens helemaal opnieuw. Dus alles hetzelfde, alleen een andere naam. En laat de oude ook staan. Ik heb het al eerder gemeld, maar heb inmiddels al 5 trigs die gewoon gestopt zijn.

het maakt weinig uit heb er ook last van, heeft altijd goed gewerkt maar de laatste tijd is het bagger,
als je kiest voor onbewolkt dan worden ze bij bewolkt nog naar beneden gedaan zoals nu, zwaar bewolkt zelfs het weerkanaal geeft het aan en nog gaan ze dicht en als je kiest voor zonnig gaan ze nooit
een rommeltje zo, bagger zooi, ze moeten er voor zorgen dat het eens goed werkt

Eergisteren heeft deze trigger het gepresteerd om 6 keer binnen 20 min af te gaan. Omdat er een KAKU schakelaar aan hing, hield dit in dat er te lang aan de motor getrokken is. Gevolg: Ik kan nu een nieuw azonnescherm gaan bestellen. Dat zal er dan maar meteen 1 met een SOMFY motor worden. Hopen dat de aansturing van OLISTO hiervoor nog ASAP wordt uitgebreid. Want momenteel is het nog heeeeeel beperkt en eingelijk niet bruikbaar. ALleen open en dicht heb je niet heel veel aan. Halverwege is ook een stand.