Voetbal trigger

Je kan bij het scoren van een team kiezen om de hue lichten te laten knipperen of kleur te veranderen.
Wat ik eigenlijk wil is de kleur veranderen en knipperen en dat kan zo te zien, maar…daarna weer graag terug naar de originele setting van dat moment. Dus of uit of de scene die geactiveerd was. Is dat mogelijk?

Hey @ReneH

Helaas biedt de software koppeling met HUE nu nog niet aan om weer terug te gaan naar de oorspronkelijke kleur. We hebben op ons piekerbord wel een geeltje hangen om er nog eens een slimme oplossing voor te vinden. Maar óf en wannéer dat er is… daar kan ik nog niets over zeggen…

Met vriendelijke groet,
Frank Meeuwsen

1 Like

Is er al een oplossing voor blijft vervelend als de lampen niet terug gaan naar de kleur voor de trigg

@Frikandel
Philips Hue bied op dit moment geen optie om naar de vorige kleur terug te gaan. Daarnaast ondersteunen ze nog geen condities waardoor wij dit dus niet kunnen zien wat de vorige kleur was en het daardoor niet op deze kleur kunnen zetten.

Met de voetbalbundel doen wij dit wel voor je naar een neutrale kleur nadat de lampen klaar zijn met knipperen.

Een andere oplossing kan zijn dat je na het afgaan van de voetbaltrigg een timer af laat tellen met een andere trigg. Als deze timer dan afgelopen is na bijvoorbeeld 30 seconde zet je de lampen weer op de kleur waarop jij het altijd hebt staan of een neutrale kleur. Of als je met de Sonos een fanlied of we are the champions aan zet bij een goal kan je hierdoor de speaker weer uitzetten.

Je kunt via ‘… meer’ naar ‘profiel en instellingen’ en dan via ‘instellingen’ onderin de ‘expert modus’ aan zetten. Als je dit aan zet kan je ook triggs maken met timers! Hou er wel rekening mee dat je dan dus meerdere triggs moet maken.