Vakantie of dagje weg? Plaats hier je handige afwezigheids triggs

Veel ouders met schoolgaande kinderen zijn deze week op vakantie of gaan deze week leuke dingen doen. :sun_with_face:

Welke triggs gebruik jij als je op vakantie of een dagje weg bent?
Deel ze onder deze post om elkaar te helpen en inspireren om te besparen, je huis veiliger te maken of je leven eenvoudiger te maken.

Wie weet komen de handigste triggs wel als voorbeeld in onze app te staan! :wink:

Je kunt ook eenvoudig één van onze bestaande voorbeelden overnemen.
Hier enkele voorbeelden:
Bundel trigg: Toon & Hue - Doe alsof je thuis bent: Als je niet thuis bent, hoeft niet iedereen dat te weten. Wanneer je Toon op de vakantiestand staat zetten wij je Philips Hue lampen automatisch aan en uit. Net alsof je er toch bent!

Trigg: Buitenverlichting aan wanneer het donker wordt: Zet automatisch de buitenverlichting aan als het donker wordt. De WoonVeilig slimme stekker schakelt dan 20 minuten voor zonsondergang.

Trigg: Stel Toon in op ‘weg’ wanneer er niemand thuis is: Je Toon gaat automatisch op het “weg” programma als je buiten de deur bent. Deze trigg kun je voor meerdere telefoons instellen.

Trigg: Automatische verlichting bij zonsondergang: Laat je verlichting automatisch aan gaan als de zon onder gaat.:bulb:

Trigg: Afwezigheidsmodus (WoonVeilig, Toon & Philips Hue): Zet je huis op standje ‘Afwezig’ als je het alarm inschakelt. Je Toon gaat op het “weg” programma, slimme stekkers gaan uit en de verlichting past zich aan.

Trigg: Vandaag als Zondag: Met de ‘Vandaag als Zondag’ stand gebruikt Toon vandaag het programma van zondag als je op een doordeweekse dag thuis bent.