Triggi Connect "forbidden-url "

Goedenavond iedereen!

Ik wil een post sturen naar mijn Sony Bravia tv zodat ik mijn tv via olisto automatisch uit kan laten zetten. Echter krijg ik de melding “forbidden-url” bij het uitvoeren van mijn aangemaakte trigg.

Ik heb tevens een aantal keer andere url’s geprobeerd (http://google.nl/ en http://nu.nl/ als voorbeeld) en daar krijg ik ook een forbidden url melding bij het uitvoeren…

Ik heb het ook geprobeerd met een “get” i.p.v. een “post” maar dit maakt geen verschil.

Is dit een bekend probleem en/of is hier een oplossing voor?

Alvast bedankt!

Groeten Byron

Extra informatie m.b.t. de melding

Even los van de forbidden url melding; dit gaat nooit lukken.

Je TV zit op een niet publiek adres (192.168.x.x) achter je internet router. Alle url worden aangeroepen vanuit de servers van Olisto. Die kunnen niet direct bij je TV.

Je zou een Port forward kunnen doen op je router, maar dan ben ik bang dat je TV binnen de kortste keren onderdeel is van een botnet.

Lancer, bedankt voor je terugkoppeling. Klinkt logisch inderdaad en op deze manier kan olisto nooit mijn tv benaderen. In dat geval ga ik het anders proberen op lossen.

192.168 is inderdaad een interne type C ip adres. (off topic je heb ook nog type B en type A)
Deze gaat Olisto nooit kunnen benaderen aangezien, dit geen extern IP is… Zou je willen dat Olisto dit kan. Zal je je externe IP adres moeten pakken (vindbaar op onder andere http://watismijnip.nl/)

Overigens vind ik de forbiddenurl ook een vreemde… Normaal zal hij dit moeten weergeven: Triggi://… Doet die ook niet.