Timer vs global timer

Ik zie tegenwoordig als je een timer wil aanmaken 2 opties: Timer en Global Timer (expert). Helaas staat er geen uitleg bij over wanneer je wat kiest. Is hier meer info over en wanneer wat te kiezen?

Ook nog even een dingetje over het aanmaken van een nieuw topic. Had deze hele tekst al getikt, maar bleek nog niet de keuze SUPPORT gedaan te hebben. Kies je die alsnog, dan is daarna je hele verhaal weg en kan je opnieuw beginnen.

Hoi @Rai,

De Global Timer (expert) is de timer zoals je die kent. De Timer is een nieuwe makkelijkere manier waar je een timer ‘unit’ aanmaakt die je kan starten en stoppen. Dan hoef je dus niet met Timer IDs te werken. We willen de oude timer langzaam uitfaseren. Effectief is er dus qua werking geen verschil.

Wat betreft je forum puntje zal ik kijken of ik iets aan de instellingen van het forum aan kan passen, maar ik ben bang dat dat misschien een beperking van de forumapplicatie is.

THanks voor de uitleg. Maar gaat dit betekenen dat ik binnenkort al mijn huidige timers moet gaan aanpassen naar de nieuwe manier (als jullie de oude namelijk gaan uitfaseren)?

En kunnen er dan ook nogsteeds meerdere timers te gelijk lopen? Want met een timer ID geef je nu dus een unieke naam mee die je in een andere triggi weer kan gebruiken of zelfs cancelen. Of moet ik dan eerst een lijstje gaan aanmaken met selectie woorden of worden de huidige woorden dan vanzelf toegevoegd aan de lijst? Want als ik nu kijk zie ik precies 1 keuze (heb er zeker al eens 1 op de nieuwe manier gemaakt bij vergissing).

Hi Rai, geen zorgen, we werken nog aan een manier om de oude timers uit te faseren zonder bestaande triggs kapot te maken.

Er kunnen met de nieuwe timers inderdaad meerdere tegelijk lopen. Het voornaamste verschil is dat je nieuwe timers kunt toevoegen, een naam kunt geven en weer uit een lijst kunt kiezen net zoals dat bijvoorbeeld bij de Now-knoppen werkt, in plaats van dat je zelf ID’s moet verzinnen en bijhouden. Door hoe het nu werkt is het ook niet meer nodig om steeds 2 condities te gebruiken (met de oude ‘expert’ timer natuurlijk nog wel).