Timer functie met toon stekker

Is het mogelijk om het volgende in te stellen:
Ik maak gebruik van de toon slimme stekker en zou graag willen instellen dat de stekker na bv 10 uitschakelt als het vermogen < 20W.
Ik zie dat er een timer kanaal is maar weet niet hou ik deze moet instellen.

Mvg
Ron

Hier zet Olisto mijn vaatwasser uit, als verbruik gedurende 30min minder is dan 4W. Let wel op, hier zit een heel systeem nog achter.
Er is paar maanden geleden een heel artikel over geschreven door @Jelmer. Deze kan je hier vinden:

https://olisto.com/ricardo-zijn-slimme-woning-met-olisto/

Hallo mAiden,

Heb je deze ook met een Toon slimme stekker gedaan? Ik kan het namelijk niet terugvinden. Mijn idee is om het kanaal Timer te gebruiken maar weet niet hoe deze werkt.

Mvg
Ron

Dit heb ik inderdaad met een slimme stekker gedaan die gekoppeld staat aan Toon.
Mijn Toon staat gekoppeld aan Domoticz (Domoticz draai weer op een Raspberry PI), doordat deze koppeling er is, zie ik alle slimme stekkers die gekoppeld staan aan Toon ook in Domoticz inclusief kWh die de stekkers doorgeven. In Domoticz kan ik doormiddel van LUA Scripting controleren hoeveel Watt de vaatwasser slimme stekker verbruik, indien dat lager is dan reeds gezegd, dat gedurende en bepaalde periode, zal Lua Script een Olisto Connect url aanroepen, Olisto zal vervolgens mij vaatwasser uit, en mij vrouw en mij een bericht sturen dat de vaatwasser klaar is, uit staat.

Hi, sorry dat het even stil was! We hebben een uitleg over het Timer kanaal in onze kennisbank geplaatst: http://help.olisto.com/hoe-werkt-olisto/hoe-werkt-het-timer-kanaal-in-olisto