SENSIBO (Airco aansturing) toevoegen

Ik heb vorig jaar een SENSIBO module gekocht om mijn AIRCO mee aan te sturen.(www.sensibo.com) Natuurlijk wil ik dat ook integreren in m’n TRIGS. Gelukkig hebben ze een zeer goede API beschikbaar. Dus zelf al even bezig geweest om de basis zaken in een HTTP TRIG te stoppen. Kan in ieder geval nu de AIRCO aan en uit zetten met OLIST. maar zou leuk zijn als ook deze tool een echte koppeling zou krijgen binnen OLISTO. Alle info over deze APi is te vinden op https://sensibo.github.io/.

Oh top! We zetten m op ons lijstje!

Hoi Rai. Sinds deze week heb ik ook de module Sensibo. Mag ik vragen hoe jij hem werkend heb gekregen via Olisto? Ik snap het namelijk niet zo goed.

Op https://support.sensibo.com/l/en/category/yyjc33fcn7-api
staat alle info over hoe je via webcommando’s de SENSIBO kan aansturen. Als je dit volgt, dan kan je dus via HTTP commando’s je Sensibo helemaal sturen. En als je zo’n commando waarmee je dus precies doet wat je wilde in OLISTO in de CONNECT kanaal stopt waar je HTTP commao’s kan afschieten, dan kan je die gebruiken in je overige trigs.

Sensibo werkt nu ook met samsung smart things. Olisto werkt hier ook mee. Probleem op dit moment opgelost. Dank voor je antwoord

Ja, dat is ook een manier. Net ook Smart things gekoppeld. Zie nu ook m’n electrische gordijnen. Die had ik zelf al eens gebouwd in Olisto. Kan dat er ook weer uit.