Request/idea: Tuya rookmelders het (Woonveilig) Paniek-alarm laten activeren! en TRRRRRRRRNG, ik wordt gebeld

Het grote voordeel van het Woonveilig systeem is dat ik binnen 3 seconden (meestal al binnen 2) wordt gebeld met een duidelijke melding. De telefoon rinkelt dan heel hard tot ik opneem, erg belangrijk want een notification hoor ik meestal niet (zeker als je een iPhone hebt).

Als je net als ik een iPhone hebt dan krijg je alleen maar notifications met een zacht bliepje. Die hoor je amper of zelden en als je net een feestje hebt dan is je huis al lang afgebrand voordat je dat hebt gehoord. Een grote misser van het mooie merk Apple! Bij gevaarlijk of levensbedreigende notificaties moet je een luide ringtone in kunnen stellen… vind ik :face_with_raised_eyebrow: Bij een Android kun je gelukkig wel zelf bepalen wat voor een geluid je aan een notification koppelt, een groot voordeel dus en rede waarom ik rookmelders aan Olisto zou willen koppelen.

(PS waarom ik geen rookmelders van Woonveilig neem. Ik heb er een paar, maar ze zien er echt niet uit :woozy_face:. Het model is echt jaren 80 en verder zitten er geen stickers op. Ik kan niet duidelijk het productiejaar zien, terwijl dat wel verplicht is… en dan is de prijs ook een beetje hoog voor zo’n lelijk ding… verder wel heel veel accessoires van woonveilig en ook verder positief over de rest!!! :+1: :wink:)