Olisto Connect login niet mogelijk

Hi, het likt mij niet om in te loggen bij Olist Connect. Krijg na inloogen met email een 404 not found error (wordt nog naar triggi.com/connect gestuurd). Dit wordt ook vermeldt:

If you are the webmaster of this site make sure that:

You have uploaded correctly your files to the public_html directory which is the web-root of your account;
You have not misspelled the URL. Bear in mind that letters are case sensitive and no white spaces are recommended;
In case you have applied SEO - SEF URL rewriting rules, make sure you have re-named the htaccess.txt file to .htaccess. If there is already a non-empty .htaccess file read it and make sure the necessary rules are un-commented.

Ik heb dit probleem enkele dagen geleden al bij hun aangemeld, af en toe via de app contact erover gehad en ze zijn ermee bezig. Maar er is weinig tot geen communicatie over de voortgang en verwachte oplossingstijd.

Ik kan nu ook niet bij mijn connectors of nieuwe aanmaken dus best wel blokkerend.

Misschien kan iemand van het Olisto-team hier een update over geven? @frank ?

Kom er net achter dat als je de URL waar je naartoe wordt geredirect na inloggen wijzigt van https://www.triggi.com/connectors/?token=… naar https://www.olisto.com/connectors/?token=… je wel kunt inloggen en connectors kunt maken/verwijderen.

Hi

Door ons bezoek aan de CES zijn er helaas wat zaken blijven liggen waaronder dit. Ik zie dat je het al het opgelost maar ik heb nu ook de site zelf weer in orde gemaakt. Excuses voor de vertraging en verwarring. Maandag zijn we weer in Amsterdam en kunnen we sneller reageren.

Frank

Hi @frank,

Dank voor je reactie. Begrijpelijk dat er keuzes genaakt moeten worden. Hoop dat CES een succes was voor jullie.

Het probleem is overigens nog niet opgelost maar ik kan via de door mij beschreven workaround tenminste wel weer bij mijn connectors.

John.

Heren;

Gisteren de KAKU ICS-2000 in huis gehaald m te kunnen aasturen via Google Assistand (via IFTTT en Olisto Connect). Helaas lukt het mij niet om in te loggen en / of een connector aan te maken. Het lijkt alsof ik tegen hetzelfde issue aanloop als hierboven omschreven echter kan ik er niet omheen komen.

In Chrome krijg ik een groot wit vlak te zien en in Internet Explorer zie ik een http404 melding als ik via onderstaande link een connector wil aanmaken, nadat ik ingelogd ben:
https://olisto.com/connectors/

Doe ik iets fout?

Vanavond (b)leken de connectors weer aan te maken!
Ik heb 13 Klikaanklikuit connectors aangemaakt die via Google Assistant te triggeren zijn!

Werkt super.

1 Like

Hallo Wiro, heb wat problemen met klikaanklikuit te triggeren.
Heb je een voorbeeld hoe ik olisto connect moet instellen en ifttt.
Bij voorbaat dank.
Vr.gr.
Mario de Koning

Heb mijn grijze cellen gebruik en nu lukt het prima.

Hallo Mario.

Blijkbaar heb ik niet vaak genoeg gekeken op het forum. Ik wilde je een tutorial schrijven, maar het is je blijkbaar zelf al gelukt. Scheelt mij weer wat tijd.

Veel plezier met je KAKU, olisto, ifttt en google home.