Koppelen telefoon bij bv Wifi

Thuis hebben we beide dezelfde mobiele telefoon.
Bij apparaten on/off wordt dan gekozen voor het model van de telefoon. Daardoor kan niet gekozen worden hiervoor, omdat het zelden voorkomt dat beide toestellen gelijk niet binnen het bereik van de wifi zijn. Kan dit niet gewijzigd worden in apparaatnaam, omdat hier zelf een andere naam aan kan geven.

Beste Paul,

Ik snap dat het probleem met twee gelijke telefoons voor wat verwarring kan zorgen. Nu zou dat voor de functionaliteit niets uit moeten maken en zou je alsnog beide telefoons afzonderlijk moeten kunnen selecteren. Om alles toch wat duidelijker te maken kan je proberen de naam van je telefoon te veranderen. Dit kan op de manier die hier beschreven staan. Mocht het op jullie telefoons toch niet kunnen, stuur mij dan even een privéberichtje, dan kijken we wat we kunnen doen.

Als jullie de namen van de telefoons hebben ingesteld, moet de Olisto app even helemaal afgesloten en openieuw worden opgestart op beide telefoons om de nieuwe namen te kunnen laden. Daarna zou het allemaal wat makkelijker moeten zijn!

Succes!