Introductie DoeRakker

Goede middag allemaal

Mijn nicknaam is DoeRakker en geeft redelijk accuraat weer wie ik ben. Ik denk nooit lang neer bij een nieuwe uitdaging en hou ervan dingen uit te proberen. Zo ook Triggi

Na de aanschaf van Phillips Hue verlichting struikelde ik over een oude Internet Controller van KlikAan KlikUit. Wetende dat ik nog meer “domme” apparaten op zolder in een doos had bedacht ik me dat ik toch iets meer zou moeten kunnen doen met die oude troep. Bij het zoeken naar informatie over ICS-1000 las ik over een nieuw interconnecting platform waar ik meer van en over wilde weten.

ICT doet het soms en soms ook niet. Ik wil graag de Dan wil ik de basics weten van hoe dingen werken zodat ik genoeg begrip heb om iets wat het niet (meer) doet aan de praat te krijgen. Triggi lijkt me een leuke uitdaging en maakt dingen mogelijk die ik met alleen Hue of alleen KAKU niet kan.

mocht je meer willen weten ik zit ook op facebook: http://www.facebook.com/Doerakker

2 Likes

Welkom @DoeRakker! Goed je bij Triggi te zien. Ik lees dat je een ICS-1000 hebt? Niet de ICS-2000? Want alleen deze (nieuwere) bridge werkt met Triggi. Als je ergens hulp bij nodig hebt met het instellen van triggs, laat het hier weten of door middel van de in-app support. We zijn er om je te helpen!

Met vriendelijke groet,
Frank Meeuwsen

Hi,

De ICS-1000 wordt inderdaad niet ondersteund, maar als je gaat kijken op https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1506721 zal je zien dat via PHP de ICS-1000 wel aanstuurbaar is. Dus als je een beetje met PHP ovrweg kan en dit dan via TRIGGI CONNECT laat aansturen, denk ik dat iemand toch wel een ICS-1000 moet kunnen aansturen. Heb er hier ook nog 2 liggen (inmiddels ook dus een ICS-2000). Zou wel leuk zijn als iemand het ook echt aan de gang krijgt.

Hmm…dat klinkt interessant @Raimond. Zou mooi zijn als iemand een interessante trigg gemaakt krijgt met de ICS-1000!

Hallo Frank. De ICS-1000 ligt bij de gemeente-werf :wink: