GPS locatie incorrect

Sinds kort werkt het GPS kanaal niet meer correct op mijn Samsung Galaxy S22. De Olisto app denkt dat ik niet thuis ben terwijl ik dat wel ben. Op de telefoon van mijn partner (iPhone) die op hetzelfde profiel is ingelogd werkt het wel naar behoren.

Ik heb bij wijze van test een scène gemaakt waarbij er een lamp aan moest gaan wanneer alleen mijn telefoon niet thuis was. Vanzelfsprekend was ik op dat moment wel thuis. De lamp ging aan, dit was voor mij de bevestiging dat er iets fout gaat met de GPS. Bij andere apps heb ik geen problemen ondervonden met GPS.

Ik heb de app en mijn profiel meermaals verwijdert en ook de cashegegevens geleegd. Alle benodigde locatie rechten staan permanent aan. Helaas kan ik op jullie forumpagina geen oplossing vinden. Kunnen jullie mij helpen met dit probleem?

App version: __________
Phone OS: ________
Problem description:

Ik heb nu sinds 1,5-2 maanden ook geofencing problemen. Ook na een update. Ik heb de app opnieuw geïnstalleerd op beide telefoons, trigs opnieuw gemaakt en de geofencing opnieuw aangemaakt. Niks helpt. Olisto zet het alarm Aan als er iemand thuis is. Ik gebruik Android. Met alle machtingen gewoon aan. Wat nu? Btw ik wil eigenlijk bestwel betalen voor een goed werkende app. Ben over het algemeen erg tevreden en al jaren gebruiker. Hopelijk hebben jullie een oplossing.