Deel hieronder jouw triggs en tips om duurzaam bezig te zijn en te besparen op jouw energierekening!

Afgelopen vrijdag en zaterdag hadden we op de Olisto social media kanalen verschillende social media posts geschreven rondom ‘Earth Hour 2018’. :earth_africa::earth_americas::earth_asia:

Op zaterdagavond werden (onder andere) de lampen van miljoenen mensen wereldwijd één uur uitgezet en Olisto hielp hier natuurlijk aan mee (bij het automatiseren).

Hierbij hadden wij ook twee eenvoudig over te nemen voorbeeld triggs gemaakt met Philips Hue en KlikAanKlikUit, die zowel op social media waren verspreid als in de app te zien waren.

Vooral in het KlikAanKlikUit kanaal was er een verschil te zien dat er meer triggs werden gebruikt voor bijvoorbeeld het uitzetten van de lampen voordat ‘Earth Hour’ begon. En om het later op de avond weer automatisch aan te zetten.

Daarnaast waren er ook gebruikers die triggs hadden gemaakt voor bijvoorbeeld hun slimme stekkers en slimme thermostaat rondom Earth Hour.

Dit is één van de dingen waarmee wij proberen ons steentje bij te dragen aan een betere, slimmere en duurzamere wereld.

Natuurlijk is het belangrijk dat we niet alleen voor 'Earth Hour´ duurzaam bezig zijn, en duurzame en handige triggs gebruiken, maar nog belangrijker is om dit in het dagelijks leven te doen.

Waarom zou je bijvoorbeeld de thermostaat doordeweeks de hele dag aan laten terwijl je op kantoor bent en er niemand thuis is?
Laat de thermostaat, slimme stekkers, verlichting en andere slimme apparaten automatisch uit gaan zodra er niemand meer thuis is op dagen dat iedereen naar werk of school is. En zodra de eerste persoon zijn werk verlaat bijvoorbeeld weer aan gaan zodat je de hele dag duurzaam bezig bent geweest maar wel in een warm huis thuiskomt!

Heb jij andere triggs of tips die jou helpen met energie EN geld besparen?
Deel ze hieronder met de rest van de Olisto fans en help elkaar met duurzaam bezig zijn en geld besparen!

Bedankt iedereen die heeft mee geholpen! :heart: