Dashboard / Control center

Ik ben beginnend gebruiker van Triggi maar erg enthousiast. Gebruik het nu o.a. in samenwerking met KAKU en een ICS2000. Ik ben benieuwd of er ook een mooi (zelf configureerbaar) dashboard komt vanuit Triggi zodat je via Triggi je huis kan bedienen met een ipad aan de wand. Of wellicht dat er hier mensen zijn die zoiets aan het ontwikkelen zijn o.b.v. Triggi Connect?

Hi @BJW
Dank je voor je complimenten. Onze visie met Triggi is dat we zoveel mogelijk automatisering uit de weg willen werken in het drukker wordende digitale leven. Dat betekent dat we vooral kijken hoe een smart home zich kan aanpassen en vormen rondom jouw levensstijl en die van je partner/huisgenoten. Een slim huis zou uit zichzelf, zonder afstandsbediening en schermen, moeten gaan begrijpen hoe jouw dagelijkse leven er uit ziet.

Vanuit domotica en home control zijn afstandsbedieningen en dashboards erg in trek, maar onze ervaring is dat deze maar een beperkte reikwijdte hebben. Wij kijken verder dan alleen dat slimme huis en ook naar slimme steden en slim transport. Daar kom je niet ver met een dashboard aan de muur. Daarom kiezen we er voor om niet in de drukke vijver te springen van diverse dashboards maar ons eigen pad te kiezen.

Een dashboard vanuit Triggi staat dus niet op onze roadmap, anders dan het verder door ontwikkelen van de bestaande widgets op iOS en Android. Of dit in de toekomst mogelijk gaat zijn met Triggi Connect of op een andere manier? Wie weet. De toekomst is het moeilijkst te voorspellen…

Met vriendelijke groet,
Frank Meeuwsen

1 Like

Hoi @frank,

Dank voor je antwoord. Helder en een mooie visie. M.b.t. de Android widget (Triggi NOW): Het zou fijn zijn als je verschillende iconen kunt instellen zodat je snel kan zien welke ‘knop’ je moet hebben. En komt er ook nog een widget welke je op je beginscherm van je telefoon kunt plaatsen?