Al jouw slimme producten besturen in één overzichtelijke gratis app: Olisto

Al jouw slimme producten besturen in één overzichtelijke gratis app: Olisto.

Olisto is een gratis app waarmee je al jouw slimme apparaten kan besturen volgens jouw eigen regels genaamd ‘triggs’. En ‘voorbeeld/inspiratie triggs’ kan je eenvoudig overnemen uit de inspiratie lijsten of van andere users zoals de buurman opgestuurd kan krijgen. De app zorgt ervoor dat al jouw slimme producten gemakkelijk en overzichtelijk te bedienen zijn. Het leuke aan de app is dat je zelf de triggs kan bedenken en instellen hoe jij dit wilt. En hier steeds meer verschillende apparaten en diensten aan kan toevoegen. Bijvoorbeeld wanneer jouw favoriete voetbalclub scoort dan beginnen de slimme lampen in huis te knipperen in de kleur van jouw club.

Alle apparaten, merken, services of apps krijgen een eigen kanaal in de app. Bijvoorbeeld een ‘Philips Hue kanaal’ voor jouw Philips Hue lampen. Er zijn in 2018 nu al meerdere nieuwe kanalen toegevoegd. Voorbeelden zijn: Home Connect (Bosch Home, Siemens Home), Nokia Health (voormalig Withings), WoonVeilig, Todoist, Cryptovaluta. In de loop van het jaar zullen er nog veel nieuwe kanalen toegevoegd gaan worden waaronder binnenkort Crownstone!

Lees het gehele artikel van Allesverbonden inclusief een aantal voorbeelden via de link.

Voor wie van de mede forumgebruikers of jouw vrienden of familie zou het interessant zijn om meer te lezen over Olisto? Laat het ze vooral weten zodat wij ook hun leven eenvoudiger kunnen maken!

1 Like