Wederom ineens dat trigs stoppen met werken

Ik heb dit probleem al eerder gemeld. Maar vandaag dus nu al 2 trigs die ineens niet meer werken. Als ik via SHARE THIS TRIG deze opnieuw importeer, dan werkt deze nieuwe trig ineens wel weer. Maar de originele is op geen enkele manier meer aan de praat te krijgen.

Helaas lukte seze truuk alleen bij 1 van de 2 trigs. De andere kan ik niet eens meer sharen. Dus die moet ik nu helemaal opnieuw gaan invullen. En dat is best ee K klus. Dus kunnen jullie nakijken waarom ik steeds heb dat trigs die al een jaar werken er ineens mee ophouden???

En waarom moet ik hier een TAG kiezen??? Heeft helemaal niets met IOS, TOON, etc te maken. Is gewoon jullie eigen product. En die staat er dus niet tussen.

Hey Rai,

Ik vind het vervelend om dit te horen. Ik ga persoonlijk eens naar jouw triggs kijken en kijken of ik iets kan vinden! Het is zeker geen gebruikelijke gang van zaken!

Wat betreft de tag, door de tag komen relevante vragen beter naar boven. Voorheen kregen we veel meer dubbele vragen. Heb voor de volledigheid ook even een tag olisto aangemaakt. Misschien zal ik de tags open zetten.

Hoe dan ook, ik kom snel op je probleem terug!

1 Like

Twee maanden geleden beloofd om hier snel op terug te komen. Intussen heb ik een soortgelijk probleem.

Is hier inmiddels nog naar gekeken? Want ook gisteren kwam ik er weer achter dat een TRIG niet meer werkte. Vervolgens weer een SHARE TRIG en IMPORT bij mezelf gedaan met een nieuwe naam. En daarna werkt het weer. Dus heb nu 2 identieke trigs staan (verschillende naam). De ene werkt dus wel en de andere niet. Alsof als een trig te lang bestaat dat hij gearchived wordt ofzo.

En wederom een trig die het niet meer doet. Is hier nu al eens naar gekeken? Begint toch best wel vervelend te worden als je verwacht dat een trig werk (doet hij dan al maanden) en ineens niet meer zonder iets aangepast te hebben. Dan moet je de trig weer helemaal opnieuw maken, want ook COPY (SHARE this trig) werkt niet.

Ik zit nog steeds op een antwoord hierover te wachten. Het steeds opnieuw bouwen van een triggi om zo weer een aantal weken verder te kunnen, geeft niet echt veel vertrouwen.

Hallo Raymond, gaat het om Triggs met specifieke condities? Triggs worden zeker niet gearchiveerd of iets dergelijks, maar er zijn helaas wel kanalen die notoir onbetrouwbaar zijn waardoor vooral sommige condities soms stoppen met werken.
Als het om lokatie-condities gaat dan het vriendelijke verzoek om dat in een van de threads over het lokatiekanaal te beschrijven. Het blijft een ongoing effort om het lokatiekanaal stabieler te krijgen.

Nee hoor, geen locatie. Alleen de periode van de dag en wat connect trigs die data toegestuurd krijgen. Als je de trig dan nieuw bouwt, werkt alles daarna weer wel. Heb de oude en de nieuwe dus nog alle twee staan. De nieuwe gaat dan wel af en de oude niet meer.